Matthias Van den Steen is onze nieuwe TVJO

woensdag 24 november 2021

Nieuwe TVJO RFC Wetteren

Onze club is verheugd om haar nieuwe TVJO te kunnen voorstellen.
Vanaf heden zal Matthias Van den Steen het sportieve beleid binnen onze jeugdwerking uitzetten.
Matthias is sinds 5 jaar actief binnen onze club. Eerst als beloftencoach en sinds dit seizoen als assistent-trainer bij onze A-kern. Na het wegvallen van onze vorige TVJO, nam hij al een deel van de taken over samen met de rest van ons team Denkcel Opleidingen.
Voortaan zal hij de rol TVJO en T3 combineren waardoor er een nog betere verankering van de jeugdwerking binnen onze A-kern is.
Matthias aan het woord:
“Ik zie het als eer om deze taak op mij te mogen nemen. Toen ik hier 5 jaar geleden gestart ben, had ik dit niet voor ogen als carrièreplanning. De combinatie assistent in onze A-kern en het mogen aansturen van een competente trainersequipe binnen de jeugdopleiding zorgen voor een enorme drive om dit goed te willen doen. Gesteund door onze fantastische vrijwilligers, willen we met onze jeugdopleiding hoge toppen scheren zowel sportief als organisatorisch. Een jeugdopleiding waarin elk individu trots is om er deel van uit te maken en waar respect en continuïteit voorop staan. Er werden de afgelopen jaren al mooie stappen gezet. Dat is ons vertrekpunt.”
We wensen Matthias alle succes!
Schrijf je graag mee aan dit verhaal in gelijk welke rol?
Stuur gerust een mailtje naar onze TVJO: tvjo@rfcwetteren.be