Talentenjacht

RFC Wetteren krijgt veel aanvragen binnen van voetballers die interesse vertonen in onze jeugdopleiding. Uiteraard zijn wij heel tevreden over!

Onze club biedt een hoogwaardige voetbalopleiding aan voor voetballers en streeft ernaar om op ieder op zijn/haar niveau hun favorite sport te laten beoefenen.
Zo hebben we naast de pijler “Interprovinciaal voetbal” ook nog ons aanbod voor iets minder getalenteerde voetballers, die bij ons op een voor hen aangepast niveau kunnen voetballen.
Wel is het zo dat de plaatsen beperkt zijn, dit om iedereen voldoende speelgelegenheid te kunnen garanderen.

Hou er verder ook rekening mee dat de lat voor IPvoetbal heel hoog ligt en onze recrutering enkel werkt voor deze IPopleiding. Gelieve je kandidatuur dan ook niet onnodig in te dienen.

Jullie kandidaturen worden zorgvuldig nagezien door ons scoutingsteam.
Na evaluatie (haalbaarheid, huidig niveau, voetbalverleden,....) kunnen we overgaan tot het opvolgen van je prestaties en eventueel contact nemen voor testen.
Het is voor ons echter onmogelijk om al deze kandidaten - spelers individueel te beantwoorden.

Gedurende het seizoen worden af en toe “Talentendagen” georganiseerd. Na evaluatie van de kandidaturen word je hier mogelijk op uitgenodigd.
Hiervoor zult u een uitnodiging per mail ontvangen. Het heeft geen enkele zin zich aan te melden op deze dagen zonder uitnodiging van onze club.

Voor alle kandidaten komt het er dus op neer dat ze hun kandidatuur via het inschrijvingsformulier zo zorgvuldig mogelijk invullen. Misschien tot binnenkort op de terreinen van RFC Wetteren !!

Hoofd Scouting Eddy De Winne

Enkel voor spelers tot categorie U13

Vul hier het talent zijn/haar naam en voornaam in
Vul hier de geboortedatum in van het talent
Vul hier uw huidige voetbalclub in, en in welk team. Bvb RFCW U9 Voetbal je nog niet in een club vul dan GEEN in
Indien geen vul je GEEN in.
Vul hier het talent zijn/haar vaakst gespeelde veldposities in.
Vul hier de voorkeurspositie van het talent in
Wat zijn de sterke punten van het talent ( bvb goed spelinzicht, snelheid ,kracht... )