RFC Wetteren - E. Aalter

Seizoen 2021-2022
Vriendschappelijk
27/6/2021 - 16:00
Marcel De Kerpelstadion
RFC Wetteren
1 - 1
E. Aalter

Doelpunten

'

Wedstrijdverslag | 27/6/2021

RFC Wetteren - E. Aalter
1 - 1

Met nog enkele jongens in de wachtkamer koos coach Steven Blomme voor een mix van anciens en nieuwelingen.

Na heel wat trainingsarbeid mocht er al eens een matchke komen.

Het was meteen duidelijk dat er nog heel wat werk aan de winkel is. Het was zoeken en kijken om mekaar te vinden dus veel balverlies langs weerszijden en nauwelijks kansen.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers maar Van Der Jeught kopte de mogelijkheid naast.

Na 14 minuten was het raak, De Cock nam de Wetterse verdediging in snelheid en trapte de bal mooi in de verste hoek 0-1.

RFC reageerde onmiddelijk maar Salah Dib raakte niet voorbij de bezoekende doelman, Descheemaecker kon een aangeven van Willemyns niet afronden en Kevin Elaut knalde naast.

Na 35 minuten was het ei zo na 0-2 maar Hoornaert kon van dichtbij de open kans niet benutten.

Net voor de rust kwam Wetteren nog dicht bij de gelijkmaker maar de grabbelende De Volder kon de inzet van Van Hoecke toch nog in hoekschop duwen.

Aan de rust vervingen beide ploegen 6 spelers en RFC werd de dominerende ploeg maar pogingen van Heirwegh, Kevin Elaut en Vander Sypt kenden geen succes.

Aalter had bij een zeldzame counter zelfs pech dat het schot van Van De Walle op de lat strandde.

Na 83 minuten soleerde Gauthier Willemyns knap door de bezoekende gordel en bracht, via de paal, de stand in evenwicht 1-1.

Vooral Wetteren probeerde nog de volle winst binnen te halen maar door te veel wisselmomenten en vermoeidheid was het allemaal te slordig om nog succes te boeken. (HD)

 

RFCW begon aan de wedstrijd met:

Kevin Frans, Keanu Heirwegh, Gauthier Van De Geuchte, Quinten Boudry, Sami Lamrani, Dylan De Scheemaecker, Gauthier Willemyns, Salah Dib, Yenten Van Hoecke, Alexander Elaut, Kevin Elaut.

Later vielen in: Denis Berbic, Arno Van Wassenhoven Lucas Van Der Sypt, Nicolas Gheeraert, Doran Mertens, Jordie Verlinde, 

E.Aalter brcht volgende spelers in lijn: Robbie Van Wesemael, Sven De Volder, Boris Waegebaert, , Robin Heyndrickx, Jordy Van De Walle, Dylan Van Der Cruyssen, Jo De Cock, Jelle De Coninck, Jens Hoornaert, Jeffrey Verplancke, Robben Verheye, Stijn Van Kerrebroeck, Sam Janssens, Leander Cappan, Andreas Van Autrève, Brian Vandesteene, Joshua Van Der Jeught

Scheidsrechters

Lauren Cools