SK Sint-Niklaas - RFC Wetteren

Seizoen 2019-2020
Vriendschappelijk
8/8/2019 - 20:00
SK Sint-Niklaas
1 - 1
RFC Wetteren

Doelpunten

25'
1-0
Gharmaoui
87'
1-1
Gomes

Kaarten

88'
De Decker

Wedstrijdverslag | 8/8/2019

SK Sint-Niklaas - RFC Wetteren
1 - 1

 

Een zeer jong, vinnig en belofte(n)vol Wetters team was ruim de gelijke van gastploeg SK St.Niklaas (2de amateurs). De uitslag is van weinig belang maar RFCW verdiende meer dan de 1-1.

In de aanvangsminuten nemen de Klaasjes het initiatief. Dit licht overwicht resulteert in een doelpunt van Gharmaoui (25’ 0-1). Rodrigues wordt mooi afgezonderd voor doel, wil Engelbinck omspelen maar de Wetterse goalie wint het pleit (30’). Een strak schot van een bedrijvige Dib eindigt in de handen van Wijns (36’). In de slotminuut raakt de snelle Hasan Ertürk niet voorbij de stevig ingrijpende Van Der Sijpt (44’).

De Waaslanders brengen aan de rust zes nieuwe spelers in. Op een strak schot van Outters gaat Wijns goed plat (50’). De Wase keeper duwt een knal van een sterke Manki in corner (53’). Een sublieme actie van Manki wordt net niet afgerond door De Cock (61’). Manki dribbelt de hele thuisdefensie op een hoopje maar vindt geen afwerker voor doel (63’). Rodrigues besluit rakelings naast de staander (68’). Op een vrijschop van Dib kopt een hoogopverende Schack nipt naast (71’). Invaller De Decker scoort vanuit buitenspel (82’). Engelbinck toont zijn talent op een kopstoot van de ook al ingevallen Bokungu (84’). De ruim verdiende Wetterse treffer komt op naam van invaller Gomes die overhoeks en laag binnenknalt (87’ 1-1). Een verre boogbal van Manki suist voorbij de verste staander (88’). Dib kopt de overwinningsgoal over op een voorzet van Gomes (89’). (KlemDG)

 

Opstelling SK Sint-Niklaas

Wijns, Aerts, Nuredini, De Corte, De Bauw, Vispoel, Van Remoortere, Ertürk H., Rodrigues, De Saegher, Gharmaoui

Invallers : Kisoka, Van Den Bossche, Ertürk I., Bokungu, Van Goethem, Balogun, Nachtegaal, Vanderghote,

Opstelling RFC Wetteren

Engelbinck, Van Der Sypt, Verhoeven A., Manki, Dib, Schack, Outters (60’ Gomes), Braem (60’ De Decker), Brabants, Finali, De Cock (60’ Ntoubandi),

Invallers: Gomes, De Decker (88’ geel), Ntoubandi

Scheidsrechters

Smeets Joppe