Tim Bavré is de nieuwe TVJO bij RFC Wetteren

dinsdag 19 juni 2018

Beste RFCW supporters ,

Het staat buiten kijf dat de jeugdwerking van RFC Wetteren sinds de fusie al een mooie progressie gemaakt heeft. Dank hiervoor aan alle medewerkers van onze club die daartoe hun steentje bijgedragen hebben (incl. diegenen die een andere uitdaging zijn aangegaan maar onze kleuren nog blijven koesteren), zonder de sportieve en extra-sportieve inzet en toewijding van IEDEREEN zouden we deze weg niet hebben afgelegd.

We willen met RFC Wetteren op ditzelfde elan blijven doorgaan. Daarom blijven we focussen op interne begeleiding en op het beter maken en begeleiden van zowel opleiders als spelers, en dat willen we verder blijven omkaderen met onze sterke extra-sportieve werking.

Vanuit dat oogpunt, stellen wij u graag Tim Bavré voor. Tim zal ons vanuit de functie van TVJO meehelpen om, met ons allen, onze doelstellingen binnen de jeugdwerking te realiseren, en brengt ons o.a. zijn ervaring als jeugdopleider bij KAA Gent (5 jaar) en beloften trainer bij Waasland Beveren (3 jaar). Tim staat tevens bekend voor zijn toenadering tot en het motiveren van jeugdspelers en deelt daarbij onze visie, nl: “Players First”. Binnen onze sportieve werking willen we immers spelers opleiden in plaats van teams. Onze teams zijn daarbij het middel om elke speler beter te maken.

Graag besluiten we met “Tous ensemble – RFC Wetteren : ONE TEAM”. 
Mogen we vragen om de integratie van Tim in onze organisatie mee te ondersteunen. We wensen Tim tevens alle succes toe in het vervullen van zijn functie binnen onze algemene jeugdwerking.

Welkom Tim.