RFCW Fandag (dag van de jeugd)

woensdag 2 augustus 2017

Beste speler, ouders en supporters,

Vanaf dit seizoen wordt onze jaarlijkse dag van de jeugd de RFCW Fandag en dit gaat door op zondag 10 september op Dasseveld. S'morgens staat er naar trouwe gewoonte het gezonde ontbijt op het programma met nadien fotoshoot van elke jeugdspeler voor het stickerboek. We maken van deze gelegenheid gebruik om onze Onder- en Middenbouw een wedstrijd te laten spelen. Er is eveneens de voorstelling van onze RFCW Ladies en A-kern. Nieuw dit jaar is dat elke jeugdploeg een peter van de A-kern krijgt. Wie peter is van welke ploeg zal bekendgemaakt worden op de fandag, de peter van de ploeg zal op regelmatige basis meetrainen met zijn ploeg.

Naast al dit sportief geweld zal er die dag tevens nog tal van randanimatie voorzien worden met springkastelen, een soccerfield eet en drankstanden.

Alle ingredienten zullen aanwezig zijn om er een voor iedereen een fijne en aangename dag van te maken.

 

Ontbijt:

OPGELET: Vooraf inschrijven en betalen is verplicht . Inschrijven kan enkel via onze website en dit tegen ten laatste vrijdag 1 september.

Kostprijs:
Kinderen tem 12jaar : 4 euro 
Volwassenen : 8 euro 

1 shift van 7u30 - 8u30 ( U6 tem U12)
2 shift van 9u - 10u ( U13 tem U19)

U kan de betaling uitvoeren op het rekeningnummer: BE88 8916 3412 1241, met vermelding "Gezond ontbijt, Naam van de jeugdspeler en leeftijdscategorie (=U-groep)".
We hopen er samen met u een aangename en gezellige dag van te maken.

Inschrijven kan op onderstaande link:

http://www.rfcwetteren.be/jeugd/formulieren/gezond-ontbijt-2017

Met sportieve groeten,
Het Jeugdbestuur