HO Kalken - RFC Wetteren

Seizoen 2017-2018
Vriendschappelijk
8/8/2017 - 19:00
HO Kalken
1 - 5
RFC Wetteren

Doelpunten

17'
0-1
Balaj
20'
0-2
Van Peteghem
49'
0-3
Van Peteghem
65'
0-4
Balaj
81'
0-5
Dönmez
83'
1-5
Van Guyse

Wedstrijdverslag | 8/8/2017

HO Kalken - RFC Wetteren
1 - 5

Een evenwichtig begin vertaalt zich in een vroege kans voor beide ploegen. Na het openingskwartier rondt Balaj via Dönmez en Baert een snelle aanval af. (17’ 0-1). Baert heeft net daarvoor de assist van Balaj over gemikt. Van Peteghem scoort met een knal van buiten de zestienmeter.( 20’ 0-2). Dönmez laat een ruimere voorsprong liggen na balverlies achterin bij Hogerop. De thuisploeg verliest ondertussen Desramault en Bouyalaoui wegens kwetsuur, Praet en Van Der Borght komen in hun plaats.
Robinho heeft na een vrije trap van Van Guyse de aansluitingstreffer aan de voet, maar de bal gaat net naast. Rust 0-2.  Van Guyse trapt voorlangs. Aan de overkant kan Van Peteghem volledig ongedekt binnen koppen op voorzet van Baert (49’ 0-3). HO laat zich zo nog twee keer in de luren laten leggen, voorzet van rechts en niemand in de buurt van de doelpuntenmaker. Op assist van Van Caelenberg maakt ook Balaj z'n tweede van de avond en Dönmez scoort andermaal op voorzet van Van Caelenberg een zeldzame keer met het hoofd. (81’ 0-5 ). Kalken komt een paar keer dicht bij de eerredder, maar zelfs de grootste kansen gaan er niet in. Bavo treft de binnenkant van de paal, De Wolf duwt de rebound naast. Ook Smekens krijgt de bal niet over de doellijn. Zeven minuten voor tijd lukt het dan toch. Na een 1-2 met Smekens knalt Van Guyse de bal hoog in het doel. (83’ 1-5).

 

Opstelling HO Kalken

Baele, Van Wassenhove, Vermeerschen, De Wolf, Claerhout, De Munnynck, Poppe, Van Guyse, Desramault, Smekens, Ghijselinck, Van Der Borcht,Van Bogaert, Praet, Bouyaloui, Remue e.a.

Opstelling RFC Wetteren

Engelbinck, Donmez, Van Peteghem, Balaj, Gacquerre, Desmit, De Guchteneire, Baert, Janssens N, Van Caelenberg , Bliki  (46’ Van Der Haeghen)                                                           Invallers: De Brul, Baeyens, Batselier