RFC Wetteren - KSV Oudenaarde

Seizoen 2017-2018
Vriendschappelijk
5/8/2017 - 19:00
Marcel De Kerpelstadion
RFC Wetteren
1 - 2
KSV Oudenaarde

Wedstrijdverslag | 5/8/2017

RFC Wetteren - KSV Oudenaarde
1 - 2

Aangename oefenwedstrijd waarin RFCW op de aanvangsminuten na gelijke tred hield met KSV Oudenaarde, dat twee reeksen hoger meedraait en de titel viseert in 1de amateursliga. Een gelijkspel ware juister geweest, nu behalen de geelzwarten van trainer Leleu de zege.

KSV Oudenaarde neemt van meet af aan de teugels in handen. Dat resulteert al snel in een 0-1 voorsprong als de kompleet vrijstaande Van Den Bossche na corner maar binnen te duwen heeft (10’). Eigenaardig genoeg is dit het sein voor de verhoogde Wetterse weerstand. RFCW herstelt het evenwicht, ook in de score. Balaj rondt een schitterende aanval over Deham en Baert als een echte topschutter af (16’ 1-1). Rust 1-1.

Vervaecke kopt met wat geluk raak in de verste kruising na een corner vanop rechts (61’ 1-2). Leuk en gezwind voetbal met kansjes aan beide zijden. Toch is RFCW het dichtst bij een verdiende gelijkmaker. Twee keer moet Dutoit gepast uit zijn kooi in de slotfase. Balaj wordt op assist van Baert gestopt door de Oudenaardse goalie in corner (85’) en een uitkomende Dutoit redt schitterend als een uitgebroken Schouppe dreigt. Weg de 2-2.

 

 

 

Opstelling RFC Wetteren

Verhoeven, Van de Sompel, Gille (75’ De Smit), Ringoet, Dönmez (75’ Hykaj), Van Peteghem (geel), Balaj (75’ Janssens K), De Guchteneire (65’ Schouppe), Baert, Deham (65’ Van Caelenberg), Van Lierde (geel, 65’ Janssens N)

Opstelling KSV Oudenaarde

Dutoit, Deppé (65’ Wantens), De Wilde, Van Ruyskensvelde, Van Den Bossche (geel, 75’ Van Den Abeele), Verstraete, Vervaeke, Coulibaly (65’ Piers), Amarildo (geel), Vanwildemeersch (75’ Van De Walle), Van Waeyenberghe (geel)