Beloften KAA Gent - RFC Wetteren

Seizoen 2017-2018
Vriendschappelijk
1/8/2017 - 20:00
Beloften KAA Gent
4 - 2
RFC Wetteren

Wedstrijdverslag | 1/8/2017

Beloften KAA Gent - RFC Wetteren
4 - 2

Een moeilijk begin voor RFCW door de zeer hoge druk van KAA Gent. Bezoekend Wetteren krijgt amper de tijd om de bal aan te nemen, laat staan een vrije ploegmaat te vinden. Al snel klimmen de jonge Buffalo’s op voorsprong. (19’ 1-0). Het doelkader en een attente doelman Verhoeven voorkomen erger. Na 25' komt RFCW beter in de match en Gent moet meer achteruit, vooral Baert wordt een paar keer gevonden op de flank. Van Peteghem wordt foutief gestopt in de zestienmeter en zet zelf  de penalty om (41’ 1 1). Rust 1-1.

Na de rust blijft  RFCW sterk spelen en neemt de overhand, tot enige frustratie van de Gentse coach, die enkele 'zwemmers' bij zijn ploeg vervangt. RFCW komt verdiend op voorsprong. Ringoet lanceert  Baert en diens voorzet wordt door Hykaj binnen getikt (56’ 1-2). In de 60’ brengt KAA Gent liefst 9 verse krachten in, het matchbeeld kantelt. De fysiek sterkere thuisploeg  scoort nu vlot en zet de achterstand om in een niet onverdiende overwinning (63’ 2-2, 74’ 3-2, 77’ 4 -2). Na een goede match magt RFCW met opgegeven hoofd het veld verlaten.

  

Opstelling Beloften KAA Gent

Segers, Van Vollem, Burssens, Cargo, Jallon, Aboelali, Al Mesude, Walen,  Avila , Callebaut, Kaduaoi, Bokoum e.a.

Opstelling RFC Wetteren

Verhoeven, Ringoet, Donmez, Van Peteghem, Hykaj, Desmit, Baert, Lievens, Janssens N, Van Caelenberg  (83' Gacquerre), Van Lierde.  Invallers: De Brul, De Pelecijn, Peers